Özdemir ve Kuşçu Ailelerinin mutlu günü

Özdemir ve Kuşçu Ailelerinin mutlu günü Özdemir ve Kuşçu Ailelerinin mutlu günü
A- A+
Reklam

Boluluların damak tadına iki kuşak Asya Lokantası olarak hizmet ettikten sonra emekliye ayrılan ve Köroğlu Gazetesinin usta köşe yazarlarından Özcan Özdemir'in kızı Özlem, özel bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

8 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen nikah merasimiyle Özcan ve Kadriye Özdemir'in kızları Özlem, hayatını Tayfun Kuşcu ile birleştirdi. Bu mutlu gün, aile ve yakın dostlarının katıldığı sıcak bir törenle kutlandı.

Özlem ve Tayfun'un düğünü, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir'in nikahını kıymasıyla resmiyet kazandı. Nikahın ardından çift, düğün davetlileri ve misafirleriyle unutulmaz bir kutlama gerçekleştirdi.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak Özdemir ve Kuşçu Ailelerini tebrik ediyor, Özlem ve Tayfun kardeşlerimize Allah’tan iki cihan saadeti diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler